Welcome Anonymous!
We host quality Star Wars sites - inquire at The Star Wars Rebellion Network  
SW:Rebellion Network
imminent-bean
 

All times are UTC - 5 hours



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: New (i think) texture issue
PostPosted: Thu Dec 13, 2007 8:40 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Fri Jun 15, 2007 12:58 pm
Posts: 0
just started running warlords on xp x64. everything is smooth, runs great. but textures on asteroids and explosion effects are striped. here are screens:

http://i265.photobucket.com/albums/ii215/korn421/ss00015.jpg

http://i265.photobucket.com/albums/ii215/korn421/ss00013.jpg

http://i265.photobucket.com/albums/ii215/korn421/ss00019.jpg

i dont know if it has anything to do with a 64bit OS, but as far as ive heard, im the only one thats active on the forums using one, and thats all ive changed since my last warlords install. this is .6. AA and AF are enabled through my control panel in these screens, but disabling them had no effect, so thats no the issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 6:34 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 29, 2006 1:57 am
Posts: 0
I'm on 64-bit Vista. I don't have any of these issues.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:19 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Fri Jun 15, 2007 12:58 pm
Posts: 0
funkarific then. any ideas on what it may be?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 7:35 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 29, 2006 1:57 am
Posts: 0
Last time something like this happened to me, it was a hardware related issue. The video card was dying and the motherboard was close behind it. If you've got Vista 64, I'd assume it's a relatively new computer...could be faulty hardware. Do you get anything like this in other games; speckles, lines, bleeding issues, polygons appearing a bit randomly?


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 7:48 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Fri Jun 15, 2007 12:58 pm
Posts: 0
nothing like that, and im using xp 64, not vista. way less background uselessness in xp. warlords is the only game that has an issue. i play world in conflict, rainbow six vegas, GRAW 1 and 2, crysis, fear, and whatever else, all fine. no artifacts, no lockups, no laggy graphics.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 10:06 pm 
Offline
<!-- Major //-->
User avatar

Joined: Thu Jan 15, 2004 12:00 am
Posts: 240
could be a video driver issue, I love how they always waffle on support of features and seem to break stuff with each update


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 23, 2007 8:42 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Sun Dec 23, 2007 8:38 pm
Posts: 0
Have the same problem here.  And I just got the mod today followed the insturctions step by step. 


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 9:05 am 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Fri Jun 15, 2007 12:58 pm
Posts: 0
whats your cideo card, and what drivers are you using?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 4:43 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Sun Dec 30, 2007 4:35 pm
Posts: 0
Yes I'm having a similar issue my self though its with the engine gfx not bing as they should.
Example: http://i5.photobucket.com/albums/y192/Orilion/BadEngineGFX.jpg
I'm not sure what exactly is causing this but my guess would be driver related as I just installed a new card and new drivers and just got this mod so I'll test out some drivers an see what I come up with. :D


Last edited by Arceseus on Sun Dec 30, 2007 4:45 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 6:15 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Sun Dec 30, 2007 4:35 pm
Posts: 0
Ok I figured out it is driver related as the issues I stated I had went away with the updated drivers but then I started getting the same issues with with explosions an asteroids as Shadowlegion421 so now I'm going to try out older drivers maby that'll work out better. :D


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 4:00 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Sun Dec 30, 2007 4:35 pm
Posts: 0
Ok reverting back to older drivers did actually work to remove both the astroid and explosion issues and fixed my engine problems, so using older drivers should work in most cases. :D


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: New (i think) texture issue
PostPosted: Sun Jan 20, 2008 7:31 pm 
Offline
<!-- Major //-->
User avatar

Joined: Thu Jan 15, 2004 12:00 am
Posts: 240
I upgraded my drivers and ran into the issue, so going back to older ones, unfortunately I think the newer drivers actually look better in other circumstances and fixed some shader bugs as well

what I get with the newest drivers is banding on asteroids and on sphere burst explosions


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
 
 
^Top 
Home Your Account Forums Downloads F.A.Q. Submit News Hosting Contact Us

SW:Rebellion Network Engine [SNE] © 2008 by SWRebellion.com. All Rights Reserved.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters.
You can syndicate our news using the file backend.php

    Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group