Welcome Anonymous!
We host quality Star Wars sites - inquire at The Star Wars Rebellion Network  
SW:Rebellion Network
imminent-bean
 

All times are UTC - 5 hours



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Imperial probes detected !! :/
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 6:53 am 
Offline
<!-- Cadet //-->

Joined: Mon Jun 04, 2007 6:50 am
Posts: 0
When I play first mision in campaign and every 6 seconds I get message that "imperial probes detected , destroy it ..." .This is very , very annoying , whats more  I dont see those probes when i lanuch sensor...What should I do?


Last edited by Xantis on Mon Jun 04, 2007 3:05 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Imperial probes detected !! :/
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 7:36 pm 
Offline
<!-- Major //-->
User avatar

Joined: Thu Jan 15, 2004 12:00 am
Posts: 240
everytime the probes spawn (which is a lot of them) the message is played, the probes try to reach the planet, for every probe that is not destroyed, a star destroyer or other imperial ship will hyperspace in. that's not to say that the mission may have picked up bgs in the latest versions, I didn't actually check the sp missions in this last release...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
 
 
^Top 
Home Your Account Forums Downloads F.A.Q. Submit News Hosting Contact Us

SW:Rebellion Network Engine [SNE] © 2008 by SWRebellion.com. All Rights Reserved.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters.
You can syndicate our news using the file backend.php

    Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group