Welcome Anonymous!
We host quality Star Wars sites - inquire at The Star Wars Rebellion Network  
SW:Rebellion Network
imminent-bean
 



Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 2:38 pm 
Offline
<!-- Raporan Dark Lord //-->
User avatar

Joined: Sun May 02, 2004 12:00 am
Posts: 8298
Location: Switzerland
Well basically its IE with: Tabbed browsing, greater security, more stability, an integrated google search box, a HEAP of extensions and themes downloadable for free,...
Ahh yes, i nearly forgot, Its much faster than IE. Switch! It will only take you ten minutes to decide that you need never return to IE :wink:

_________________
Image
Image
CLICK HERE IT IS VERY IMPORTANT!!!
Click here is you like Trance


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 3:47 pm 
Offline
<!-- General -->
User avatar

Joined: Mon Jul 14, 2003 12:00 am
Posts: 831
Location: Financing my 'vette...
Hmm...ponder this, I shall. But...I feel like I'm signing over my first-born only to receive a bunch of spam. Not that I've done it or looked at it yet, but that's my gut instinct.

_________________
Five of the Greatest Lines in the Star Wars Trilogy :roll: ;)
-"As you wish..."
-"He's no good to me dead..."
-"What if he doesn't survive? He's worth a lot to me."
-"Put Captain Solo in the Cargo Hold"
-"AaaaaAAaaaaaa!!"

Fett's Vette
The Lyrics


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:32 pm 
Offline
<!-- Major //-->
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 12:00 am
Posts: 248
Location: Kent, England
Texas_Fett wrote:
I don't think I've ever used a browser other than IE. :oops:

What's so great about Firefox? :?


Hmmmn everything :D

Trust your instincts mr Fett, you know we speak the truth :lol:

_________________
Image
Visit the forums > The Galactic Core Forums


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:27 pm 
Offline
<!--Trej//-->
User avatar

Joined: Wed Jan 16, 2002 12:00 am
Posts: 5055
Location: If there's a brilliant center to the Universe, Costa Rica is the farthest away from it.
Texas_Fett wrote:
Hmm...ponder this, I shall. But...I feel like I'm signing over my first-born only to receive a bunch of spam. Not that I've done it or looked at it yet, but that's my gut instinct.


Then don't trust your instinct, then. In addition to what everyoneelse has mentioned, Firefox has an integrated pop-up blocker, is much more customizable than IE, run fasters and prevents you from having dozens from open IE windows in the system bar, keeping them as organized tabs within one window. It's also a lot safer than IE (not that many security gaps (holes, craters?) as in IE.

_________________
Image


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:59 pm 
Offline
<!-- Major //-->
User avatar

Joined: Sun Jan 23, 2005 12:00 am
Posts: 248
Location: Kent, England
Listen to the two webmasters. We speak the truth :)

Firefox v1.01 is the safest browser on the market at the present time. It has none of the security holes of IE.



From Firefox homepage > http://www.mozilla.org/products/firefox/central.html

Is Firefox more secure than Internet Explorer?

Yes, Firefox and all other Mozilla-based products are more secure. Why? Here is a list of the most important reasons:

* It is not integrated with Windows, which helps prevent viruses and hackers from causing damage if they somehow manage to compromise Firefox.

* There is no support for VBScript and ActiveX, two technologies which are the reasons for many IE security holes.

* No spyware/adware software can automatically install in Firefox just by visiting a web site.

* Firefox doesn't use Microsoft's Java VM, which has a history of more flaws than other Java VMs.

* You have complete control over cookies.

_________________
Image
Visit the forums > The Galactic Core Forums


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 8:32 pm 
Offline
<!-- Warlord -->
User avatar

Joined: Thu May 27, 2004 12:00 am
Posts: 2640
Location: The Great Bellow
I've been wanting to upgrade from IE to Firefox, though I just can't be bothered.

Using IE is just simpler for me at the moment, no hasles of trying to get use to a new browser and no problems with any sites.

If you do get Firefox, isn't there a bug that makes it slower than other browsers? I could have sworn there was a thread regaurding this issue somewhere, as well as a fix . . .


EDIT: Found it, here


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 8:52 pm 
Offline
<!-- Supreme Warlord -->
User avatar

Joined: Fri Jan 11, 2002 12:00 am
Posts: 1056
Location: Chicago
Krytos wrote:
I've been wanting to upgrade from IE to Firefox, though I just can't be bothered.

Using IE is just simpler for me at the moment, no hasles of trying to get use to a new browser and no problems with any sites.

If you do get Firefox, isn't there a bug that makes it slower than other browsers? I could have sworn there was a thread regaurding this issue somewhere, as well as a fix . . .


EDIT: Found it, here


That wasn't a bug, that was a feature to turn on http pipelining, not available in Internet Explorer, it makes your surfing faster because it uses experimental features (which means a lot of websites don't support it). I tried it a little bit, then had to stop using it cause it wasn't working with Gmail.

If you can't be bothered to upgrade, that's ok, but all my websites work fine in Firefox, and here is the direct download, click install, you're done:
http://download.mozilla.org/?product=fi ... lang=en-US

_________________
<img src="http://home.no.net/vsmirnov/jediigor.jpg" border="0" />


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 9:02 pm 
Offline
<!-- Lieutenant Colonel //-->
User avatar

Joined: Mon Feb 25, 2002 12:00 am
Posts: 431
Location: Virginia, USA
I use Firefox and everything displays just fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 12:00 pm 
Offline
<!-- Warlord -->
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 12:00 am
Posts: 2786
Location: HuNgArY
Currently browsing the site in MacOsX with Safari.
The forum looks like crap. There are bright-blue borders and fills everywhere on the table, hat are not visible on my PC at all...
:?:

The quoted lines are also blue colored. Even it's background. Strange.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 3:26 pm 
Offline
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
User avatar

Joined: Fri Jan 11, 2002 12:00 am
Posts: 3173
Location: USA
Note that Firefox does have security concerns as well. There's already fixes from 1.02, as well as some other security issues that have not been fixed yet. It is not perfect software, so use common sense when online.

Always have to keep your software updated to be safe - even Windows and IE updates.

_________________
Evaders99
Image Webmaster
Image Administrator

Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight.
- SW:Rebellion Network - Evaders Squadron Coding -
The cake is a lie.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 5:55 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->
User avatar

Joined: Fri Jan 02, 2004 12:00 am
Posts: 16
Don't know what's going on, but the forums won't load in Firefox today for me. Just asked a friend and he says the same (both on 1.0.1). This is curious because yesterday and the day before I was using FireFox (as usual) and it worked. Today, not so much. Strange thing is they load in IE just fine... anyways, since someone else I know is having the same issues, I was wondering if something changed/happened today.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:39 am 
Offline
Dark Lord of the Sith
Dark Lord of the Sith
User avatar

Joined: Fri Jan 11, 2002 12:00 am
Posts: 3173
Location: USA
Nothing I can find. Thanxs for the notice, I received from others as well, so its affecting everyone.

_________________
Evaders99
Image Webmaster
Image Administrator

Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight.
- SW:Rebellion Network - Evaders Squadron Coding -
The cake is a lie.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 11:12 am 
Offline
<!-- Raporan Dark Lord //-->
User avatar

Joined: Sun May 02, 2004 12:00 am
Posts: 8298
Location: Switzerland
Please fix it soon :(
I am far too used to Firefox to have to switch by to IE.
I had a chat with Stratus about it to no avail.

_________________
Image
Image
CLICK HERE IT IS VERY IMPORTANT!!!
Click here is you like Trance


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 24, 2005 7:15 pm 
Offline
<!-- Lieutenant Colonel //-->
User avatar

Joined: Mon Feb 25, 2002 12:00 am
Posts: 431
Location: Virginia, USA
Guys internet explorer is better :D








Just kidding!


Anyway seriously, I use firefox and sometimes I am forced to use Maxthon and both times I access the website I have had no issues.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 24, 2005 11:17 pm 
Offline
<!-- Cadet //-->
User avatar

Joined: Fri Jan 02, 2004 12:00 am
Posts: 16
Whatever it was , it worked itself out the next day. Curious though. :?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
 
 
^Top 
Home Your Account Forums Downloads F.A.Q. Submit News Hosting Contact Us

© 1999-2008 by SWRebellion.com. All Rights Reserved.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters.
You can syndicate our news using the file backend.php

    Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group